Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ioan Oltean (PDL) consideră că PSD pregăteşte o retragere de la guvernare

Vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean, susţine că PSD se pregăteşte să se retragă de la guvernare. Oltean precizează că acesta este motivul pentru care social-democraţii s-au aliat cu PNL împotriva democrat-liberalilor. „PDL a spus-o şi o spune ferm: că protocolul cu PSD nu a fost încheiat pe trei luni, 6 sau 7, ci pe o periodă lungă care să permită actualei guvernări să depăşească criza prin care trece România, dar aşa cum se întâmplă lucrurile în viaţa politică, PSD pregăteşte şi o retragere de la guvernare pentru că nu îmi pot explica altfel gestul de asociere al PSD cu PNL împotriva PDL”, a declarat Ioan Oltean, în cadrul unei conferinţe de presă la Bistriţa.

„Nu s-a auzit nicio critică din partea PDL a miniştrilor PSD, niciodată. În perioada 2005-2006, când eram la guvernare cu PNL, au fost discuţii când mai criticam miniştrii PNL, dar niciodată PDL nu s-a asociat cu PSD împotriva PNL aflat la guvernare alături de noi. Critica este una, asocierea cu o altă forţă politică împotriva propriilor parteneri este alta”, a mai declarat Ioan Oltean.

domeniu: 
categorie: