Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ion Stan l-a prins pe preşedintele Băsescu fără strategia de securitate

Presedintele Romaniei avea obligatia ca, in termen de 6 luni de la depunerea juramantului, sa prezinte Parlamentului Strategia de securitate nationala, a declarat, ieri, deputatul PSD Ion Stan, membru in Comisia de control a SRI. Stan a aratat ca aceasta prevedere figureaza in Legea 473/2004 privind planificarea apararii, iar termenul de sase luni a expirat la 20 iunie. Deputatul PSD a aratat ca, in plus, aceeasi lege obliga Guvernul ca, in termen de 6 luni de la instalare, sa prezinte Parlamentului Cartea Alba a Apararii. Stan a amintit ca, in prezent, este in vigoare o strategie de securitate adoptata in 2001, care nu corespunde noilor prevederi ale Constitutiei, precum si faptul ca Romania este membra a NATO si a semnat Tratatul de aderare la UE.

'Din pacate, aceste documente nu sunt importante pentru presedintele Romaniei si pentru primul-ministru, care sunt mai preocupati de schema comunitatii de informatii, care evidentiaza lupta dintre cele doua palate - Victoria si Cotroceni', a declarat Stan. Deputatul PSD nu a explicat insa cum de aceste documente din 2001 au fost bune pana la sfarsitul mandatului guvernului Adrian Nastase in 2004.

domeniu: 
categorie: