Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Jandarmii susţin că nu au existat incidente între manifestanţi şi forţele de ordine la Buzău

Contactat telefonic, de către agenţia de presă AMOS News, căpitanul Ene Ciprian, ofiţer de relaţii publice la Inspectoratul de Jandarmi Buzău, a declarat că între forţele de ordine şi sindicaliştii din învăţământ nu au existat incidente.

Ene Ciprian a declarat că "în timp ce se deplasau spre sediul instituţiei prefectului, la intersecţia bulevardului Unirii cu bulevardul Bălcescu, în momentul intrării în intersecţie, autospeciala de jandarmi ce asigura însoţirea coloaniei de manifestanţi a încetinit, iar unii dintre liderii de sindicat a reclamat faptul că autovehiculul se deplasează prea lent, că este la o distanţă mică de manifestanţi şi că îi deranjează gazele de eşapament. Manifestanţii au încercat să depăşească autospeciala pentru continuarea drumului spre Presfetură. Coloana de manifestanţi a fost oprită pentru câteva momente şi jandamii au recomandat manifestanţilor să continue deplasarea pe sensul de deplasare, moment în care unul dintre liderii de sindicat şi ceilalţi manifestanţi au încercat forţarea cordonului de jandarmi. În urma discuţilor putrate s-a reuşit punerea în deplasare a manifestanţilor pe traseul aprobat fără a exista incidente între manifestanţi şi forţele de ordine".

domeniu: 
categorie: