Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Joacă periculoasă lângă liniile ferate

În ziua de 28.09.2002, orele 18.30, în triajul staţiei C.F.R. Craiova a fost electrocutat minorul Chiriţă Laurenţiu-Florin, de 12 ani, din Craiova, care s-a urcat pe un vagon de marfă ce se afla sub linia de înaltă tensiune. Victima a fost transportată la Spitalul nr. 1 Craiova, secţia terapie intensivă, având arsuri pe 95% din suprafaţa corpului. Nu sunt suspiciuni cu privire la accident, minorul aflându-se la joacă cu mai mulţi copii în zona căii ferate.

domeniu: 
categorie: