Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Jonathan Scheele, aşteptat la Buzău, la începutul lui 2005

Şeful Delegaţiei Comisiei Europene în România, Jonathan Scheele, vine la Buzău la începutul anului viitor. Anunţul a fost făcut de primarul buzoian, Constantin Boşcodeală, într-o conferinţă de presă, acesta declarând că oficialul european se va afla într-o vizită la Buzău, la sfârşitul lunii ianuarie 2005.

Şeful Delegaţiei Comisiei Europene, Jonathan Scheele, va urmări stadiul în care a ajuns proiectul ISPA privind introducerea sistemului de canalizare în trei cartiere buzoiene. Programul care mai prevede reabilitarea reţelelor termice rămase neschimbate beneficiază de finanţare din fonduri europene.

De asemenea, Jonathan Scheele se va interesa de lucrările la Centura de Est, pentru care municipalitatea a solicitat sprijin financiar de la Uniunea Europeană.

domeniu: 
categorie: