Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Juventus pregăteşte alternative

JuventusJuventus Torino se pregăteşte insistent pentru Serie B şi caută să-şi alcătuiască un lot competitiv, informează AMOS News. Echipa italiană Juventus Torino, proaspăt retrogradată în Serie B, continuă să caute jucători pentru a acoperi plecările oficializate sau pe punctul de a fi oficializate.

Cum Adrian Mutu a semnat deja cu Fiorentina iar suedezul Zlatan Ibrahimovici şi francezul David Trezeguet sunt şi ei pe punctul de a părăsi echipa, primul fiind dorit insistent de AC Milan şi Inter Milan iar celălalt de Olympique Lyon, Juve caută atacanţi pentru a acoperi golurile.

Cum în lot rămân Bojinov, Zalayeta şi veteranul Del Piero, noul antrenor, Didier Deschamps, mizează pe aducerea a încă doi jucători, iar variantele preferate în această perioadă sunt Massimo Maccarone de la Middlesbrough, coşmarul Stelei, şi Cristiano Lucarelli.

Massimo Maccarone are 27 de ani, s-a format la tineretul lui AC Milan şi a jucat la Modena, Prato, Empoli şi Middlesbrough. Cristiano Lucarelli are 31 de ani, la debutat la 17 ani la Cuiopelli, formaţie de amatori pentru care a marcat cinci goluri în 28 de meciuri, şi a mai jucat la Perugia, Cosenza, Atalanta, Padova, Valencia, 13 meciuri - un gol, Lecce şi Torino, explodând la Livorno, actualul său club, unde în 76 de meciuri a marcat nu mai puţin de 53 de goluri.

domeniu: 
categorie: