K1: Mladen Brestovac, o nucă prea tare pentru români

Croatul Mladen Brestovac a obţinut a patra victorie împotriva unui sportiv român, după ce l-a învins, prin knock-out în repriza a doua, pe Mihăiţă Golescu.

Golescu a acceptat lupta cu Brestovac în ultimul moment, după ce adversarul iniţial al croatului, marocanul Hichan Tourar, nu a mai ajuns la gala K1 ColliZion Split.

Nefiind la 100% din potenţial, Golescu a rezistat eroic în meciul cu Brestovac până spre finalul reprizei a doua, când croatul a încheiat lupta cu o superbă lovitură de genunchi care i-a afectat serios nasul lui Golescu.

Promotorul Eduard Irimia i-a promis lui Golescu un loc în piramida de opt de la K1 Bucureşti, dacă îl învinge pe Brestovac la Split, dar Mihăiţă nu a reuşit să profite de şansa ivită.

Astfel, Brestovac îşi păstrează locul din piramida de la K1 Bucureşti, în timp ce Golescu va da piept cu Corneliu Rus într-un meci al rezervelor.

În afară de victoria obţinută în această seară, împotriva lui Golescu, Brestovac i-a mai învins pe Sebastian Ciobanu la K1 Budapesta şi pe Golescu şi pe Corneliu Rus la K1 ColliZion Final Tournament de anul trecut, de la Praga.

Brestovac a pierdut un singur meci în ultimii aproape cinci ani şi a câştigat 16 lupte.

domeniu: 
categorie: