Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kelemen Hunor: Miniştrii UDMR şi-au făcut datoria

 Preşedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, este de părere că o schimbare este binevenită, după opt luni de guvernare, dar nu crede că vreunul dintre miniştrii UDMR va fi remaniat.

"O schimbare este binevenită, după opt luni de guvernare. Nu ne-am născut în fotoliul de ministru. Nu vom propune însă pentru remaniere nici unul dintre miniştrii UDMR", a declarat la RFI de ministrul Culturii, preşedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor.

Hunor consideră că miniştrii UDMR şi-au făcut datoria:

"Noi am ajuns la concluzia că în această perioadă de opt luni de zile, de când suntem la guvernare, colegii noştri, colegii mei şi-au făcut datoria şi au respectat atât angajamentele noastre în programul de guvernare, cât şi angajamentele noastre faţă de electoratul nostru şi nu credem că se impune o remaniere nici a domnului Borbely, nici a domnului Cseke, de vice-premier nici nu se pune problema şi în cazul meu, sigur, nu trebuie să mă pronunţ eu", a mai spus Hunor.

domeniu: 
categorie: