Lansarea revistei ''New Business Magazin''

Luni, 9 mai, va aparea primul numar al noii reviste pentru oamenii de afaceri ''NEW BUSINESS Magazin''. ''New Business Magazin'' va aparea lunar in 64 de pagini color format A4.

''New Business Magazin'' are formatul unui magazin de afaceri si este specializat in a face legatura intre companiile care ofera servicii pentru afaceri si oamenii de afaceri din Romania.

''New Business Magazin'' permite oamenilor de afaceri sa aiba acces la o viziune revolutionara, viziunea afacerilor in zona europeana, dar si a afacerilor viitorului, atunci cand serviciile vor fi integrate complet de un singur furnizor multicompetent sau vor fi externalizate in intregime catre mai multi furnizori.''New Business Magazin'' are un caract utilitar deoarece va ajuta la crearea nu doar a unui ''who's who'' al afacerilor dar mai ales al unui ''who does what''.

Pentru subiectele de stricta specialitate fiscala financiala si de management ''New Business Magazin'' foloseste consultanta si expertiza grupului de companii RIFF condus de Marius Catalin Stancescu.

Revista este editata de ''Calin Georgescu Media''.

Revista va fi distribuita in abonamente si la chioscurile din toata tara.

domeniu: 
categorie: