Laura Iordache şi Virgil Ianţu prezintă 'Star Factory'

Amfitrionii 'Star Factory' vor fi Virgil Iantu si Laura Iordache, cu care va puteti intalni, incepand cu 15 septembrie, in fiecare luni seara, la un show in direct, in care se fac nominalizarile si eliminarile concurentilor. Daca Virgil l-a adus mai aproape de voi pe “Fratele cel Mare” si este oarecum familiarizat cu acest gen de emisiuni, Laura, co-prezentatoarea sa, este la prima experienta de asemenea anvergura si are ceva mai multe emotii. Cu ea va puteti intalni si de marti pana sambata, in cadrul unei emisiunii in care sunteti tinuti la curent cu ceea ce se intampla in casa si in salile de cursuri ale “Fabricii de Stele”.

Ultimele repetitii pentru “Star Factory”

A inceput numaratoarea inversa pana cand “Star Facory” va prinde viata. Luni, la ora 19.30, telespectatorii sunt invitati sa se aseze in fata micilor ecrane si sa urmareasca un nou reality-show, pentru ca rolul lor este unul important, ei participand in mod activ la nasterea unor “stele”. Timp de trei luni si jumatate vor fi conectati la o poveste inedita, in care orice se poate intampla. La inceput 16 tineri, apoi 12 vor cunoaste esecul sau succesul, bucuria sau dezamagirea, se vor imprieteni sau se vor trada. Pe 31 decembrie, publicul le va oferi numai catorva dintre ei un an care va reprezenta cu adevarat inceputul unei noi vieti.
Deocamdata, in salile de curs, pe echipe, ei au repetitii de miscare scenica sau de canto. Cele din urma sunt supervizate de un profesor de engleza, care observa und emai trebuie lucrat pentru pronuntia versurilor in limba engleza.

In imaginea “Profesori”: prof miscare scenica Silvia Calin si coregraf George Monceanu

Concurentii “Star Factory” au voie sa iasa din casa

Spre deosebire de concurentii “Big Brother”, cei care vor intra in competitia “Star Factory” se bucura de un regim mai putin restrictiv, atat in privinta regulilor, cat si a activitatilor la care au acces. Acestia au si posibilitatea de a parasi casa sau de a intra in contact cu alte persoane, personalitati, ziaristi si fani, pe parcursul emisiunii. Ei vor iesi din casa pentru a merge la sala de fitness, in studioul de inregisrari, dar numai cu insotitori. De asemenea, la anumite intervale, isi pot vizita parintii, cu conditia de a aduce un material filmat de la revederea cu acestia.

domeniu: 
categorie: