Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Liberalii din Arad au început războiul cu colegii lor din Alianţă

Disensiunile existente în ultima perioadă pe plan local între organizaţiile din Arad ale PNL şi PD au ieşit la iveală după ce deputatul liberal Mihai Calimente şi-a acuzat colegii din Alianţă că îşi asumă singuri meritele pentru unele realizări, informează corespondentul AMOS News. Deputatul, care mai deţine şi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Arad, a spus că democraţii „ies în faţă“ cu proiecte puse în aplicare pe plan local, chiar dacă la acestea şi-au adus aportul şi liberalii.

Calimente susţine că relaţiile dintre cele două partide care formează Alianţa DA nu mai sunt ca la început şi a afirmat că reprezentanţii PD încearcă să-şi asume singuri unele succese.

Demnitarul a făcut referire la două poduri a căror lucrări de reparaţii au început recent. Este vorba de podurile de la Săvârşi şi Seleuş, despre care liberalul a spus că la inaugurarea lucrărilor trebuia să participe colegul său de partid Gavril Popescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, fiind vorba de realizări ale acestuia.

În replică la acuzaţiile liberalilor, preşedintele CJ Arad, Iosif Matula, a spus că, în calitatea pe care o deţine, este de datoria lui să verifice modul în care se efectuează lucrările la obiectivele menţionate de cei din PNL.

„Nu am fost să inaugurez podul de la Seleuş, ci să evaluez modul cum s-au finalizat lucrările şi calitatea acestora. Mă bucur că s-a rezolvat o problemă care durează de 30 de ani, deoarece podul de la Seleuş a creat probleme de-a lungul anilor. Nu este o realizare a mea personală, ci a Consiliul Judeţean, pentru care mulţumesc tuturor celor implicaţi. În calitate de preşedinte de Consiliu Judetean este de datoria mea să verific lucrările din judeţ, ceea ce voi face şi pe viitor“, a declarat Iosif Matula.

Deputatul Mihai Calimente a mai spus că organizaţia din care face parte va critica, în perioada următoare, administraţia locală condusă de primarul Gheorghe Falcă (PD).

O altă nemulţumire a liberalilor arădeni este şi faptul că, pe plan local, nu au mai fost organizate întâlniri ale Alianţei DA sau Coaliţiei formate din partidele aflate la guvernare. De asemenea, liberalii au mai anunţat că la alegerile din 2008 nu exclud varianta ca PNL să-şi propună un candidat propriu.

Purtătorul de cuvânt al PD Arad, Gheorghe Falcă, nu a dorit să comenteze afirmaţiile făcute de de deputatul Mihai Calimente.

domeniu: 
categorie: