Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Liberalul Lungu îi recomandă democratului Barbă să înveţe să cânte

Declaraţiile preşedintelui organizaţiei municipale Suceava a PD, Niculai Barbă, la adresa preşedintelui şi a vicepreşedintelui PNL Călin Popescu Tăriceanu respectiv Gheorghe Flutur, care au fost ameninţaţi cu atacuri în cazul în care liderul liberalilor bucureşteni, Ludovic Orban nu încetează cu „aprecierile negative” asupra preşedintelui Traian Băsescu şi a PD, au fost parate de şeful liberalilor din judeţ, Ion Lungu. Lungu i-a transmis lui Barbă că dacă vrea să devină „un Orban al PD-ului” trebuie neapărat să înveţe să cînte, făcînd astfel trimitere la calităţile artistice de necontestat ale preşedintelui PNL Bucureşti.

„Vizavi de cele spuse de domnul Barbă care i-a atenţionat pe domnii Flutur şi Tăriceanu o să-i transmit că eu nu îmi doresc să fiu lider naţional ca domnia sa. Vreau să rămîn aici la nivel local. El vrea să devină un Orban al PD-ului însă îi mai trebuie o singură calitate: trebuie să ştie să cînte. Nu ştiu dacă domnul Barbă a învăţat încă să cînte”, a spus liderul PNL Suceava.

Lungu a menţionat că-l va informa pe Orban despre existenţa la Suceava a unui contracandidat care încearcă să-l plagieze şi face un apel către democratul Barbă să se concentreze mai mult la problemele locale.
„Aş face un apel la prietenul şi aliatul meu domnul Barbă să ne concentrăm mai mult pe problemele la nivel local pentru că cele la nivel central se rezolvă acolo mai ales că am văzut paşi importanţi în vederea stingerii tensiunilor în Alianţă. Trebuie să ne concentrăm spre exemplu pe problema alegerilor de la Breaza şi pe multe alte probleme care pe le avem de avem de rezolvat din punct de vedere al guvernării locale în judeţul Suceava. Să-i lăsăm pe cei de la Bucureşti să-şi rezolve singuri problemele”, a spus Lungu.

Amintim că democratul Niculai Barbă i-a ameninţat pe capii liberali că va folosi un limbaj „a la Orban” împotriva lor dacă omologul său PNL-ist de la organizaţia din Capitală nu va înceta cu „aprecierile nepotrivite” la adresa preşedintelui României, Traian Băsescu şi a Partidului Democrat.

„Dacă domnul Orban va continua să facă aprecieri nepotrivite la adresa preşedintelui Traian Băsescu cît şi la adresa Partidului Democrat în special prin urmare dacă omologul meu de la PNL Bucureşti va ataca PD şi pe preşedintele Băsescu voi fi obligat ca preluînd mesajele sau ideile din mesajele domnului Orban să le transmit aceleaşi mesaje în direcţia domnului Tăriceanu şi a domnului Flutur”,a ameninţat Barbă.

Preşedintele PD Suceava a spus că ar prelua limbajul lui Orban ca să vadă şi liberalii cum este atunci cînd eşti criticat degeaba, mai ales că la nivelul Alianţei s-a pus în discuţie eliminarea dezacordurilor şi întărirea colaborării între PD şi PNL.

„Aş putea să vin şi eu ulterior cu o serie de explicaţii cum că am vorbit în nume propriu. Aş putea să fac o serie de solicitări vizazvi de ce a spus domnul Orban cum că avînd în vedere cariera lui Traian Băsescu e imposibil să nu aibă dosar aşa aş putea să spun şi eu că e imposibil ca domnul Flutur să nu aibă dosar la Securitate la cariera pe care a avut-o”, a spus preşedintele PD Suceava. Barbă a spus că speră totuşi ca vicepreşedintele Flutur să-l potolească pe liderul PNL Bucureşti şi să nu simtă pe pielea lui limbajul „a la Orban”.

domeniu: 
categorie: