Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Liderul PNL Suceava critică Biroul de presă al PSD

Prefectul de Suceava, Orest o­nofrei cere PSD-iştilor suceveni care se ascund după Biroul de presă al partidului să-şi decline identitatea. Onofrei şi-a exprimat joi nemulţumirea vizavi de stilul politic adoptat de social democraţi în ultima vreme cînd au recurs la comunicate de presă pentru a critica acţiunile puterii locale, comunicate semnate sec „Biroul de Presă”. Prefectul a spus că nu poate face „dialog cu un birou” şi a recomandat social democraţilor suceveni să aibă mai mult curaj şi bărbăţie şi să-şi decline identitatea atunci cînd au de spus ceva critic la adresa actualei puteri. „Eu cred că cel puţin în ceea ce mă priveşte ei ar trebui să aibă puţin mai mult curaj şi bărbăţie. Dacă au ceva de reproşat să şi le asume şi acolo unde e de îndreptat îndreptăm cu siguranţă dar trebuie să ştim cu cine stăm de vorbă pentru că eu cu un birou nu pot să stau de vorbă. Nu pot face dialog cu un birou, chiar dacă se cheamă Biroul de presă. Eu fac dialog şi manifest deschidere şi transparenţă faţă de persoane inclusiv persoane publice sau politice nu cu biroul”,a declarat prefectul. Onofrei apreciază că în prezent cel mai important personaj din PSD este „biroul”. El a catalogat comportamentul PSD-iştilor suceveni ca fiind unul de vacanţă atunci cînd „între un somn şi o bere mai trimiţi şi o scrisoare celor dragi”. „PSD din păcate în ultimul timp se comportă ca şi cum ar fi în vacanţă. Numai cînd mergi în vacanţă trimiţi felicitări, vederi şi scrisori la cei dragi. Plecînd în vacanţă de la guvernare ei trimit scrisori. Ei se comportă ca şi în concediu. În concediu nu ai responsabilităţi, nu ai probleme, şi atunci între un somn şi o bere trimiţi o scrisoare. Dacă PSD continuă să trimită scrisori le urez concediu plăcut şi să stea cît mai mult în concediu”, a spus Onofrei. Prefectul îi invită pe PSD-işti la un dialog pe faţă, cinstit, şi promite că va da curs observaţiilor şi chiar că le va prelua sugestiile în cazul în care ele sunt corecte şi în interesul judeţului. „Doresc să institui un dialog măcar lunar cu administraţia judeţeană care întîmplător este de altă culoare politică, administraţia Consiliului Judeţean, dar şi cu parlamentarii de Suceava inclusiv cu cei PSD şi să facem absolut tot cea ce e corect şi în regulă pentru judeţ. Stilul acesta ales de ei este doar de a fi prezenţi politic, de a nu adormi. E partid de opoziţie şi e normal să critice. Nu are decît să o facă dar nu ştiu dacă îi ajută cu ceva pentru că eu înţeleg să critic atunci cînd eu ca persoană spun că aici nu e bine şi că aşa trebuie făcut. Sunt dispus să stăm de vorbă şi să facem treabă chiar dacă sugestiile vin de la ei. Nu am nici o rezervă ca lucrurile bune pentru judeţul nostru să le punem în practică împreună dacă sunt corecte şi în regulă pentru judeţ”, a mai spus prefectul de Suceava.

domeniu: 
categorie: