Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Litoral 2010, la final

Poliţiştii detaşaţi pe litoral şi-au încheiat misiunea.Nu a fost înregistrată nicio infracţiune de omor, tentativă de omor, tâlhărie sau  viol, comisă asupra turiştilor.

Cea de a doua serie de poliţişti detaşaţi pe Litoral şi-a încheiat activitatea în prezenţa comisarului-şef Lucian MUNTEAN, adjunct al şefului Poliţiei Române. Domnia sa a mulţumit poliţiştilor, în numele conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru activitatea şi efortul depus pentru a asigura turiştilor un concediu plăcut.

La închiderea misiunii pe litoral a mai participat comisarul-şef Dumitru JIANU, directorul Direcţiei de Ordine Publică şi comisarul-şef Cristian CÃLIN, directorul adjunct al Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, alături comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.    

Misiunea poliţiştilor în perioada sezonului estival 2010 s-a desfăşurat conform Planului de Acţiune Litoral 2010, aprobat de către conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române, având ca scop prevenirea şi combaterea oricăror fapte de natură penală sau contravenţională ce pot afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.

230 de poliţişti pe serie, dintre care 139 de poliţişti de ordine publică, 45 de poliţişti pentru Serviciul Rutier, 21 de tehnicieni criminalişti precum şi 25 de poliţişti pentru Serviciul de Investigaţii Criminale au fost detaşaţi în perioada 1-31 iulie şi 1-31 august pe Litoral pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada sezonului estival 2010.

Concepţia de acţiune pentru acest an a urmărit suplimentarea dispozitivului de siguranţă publică, prin constituirea de patrule mixte (pedestre sau de intervenţie), compuse din poliţişti şi jandarmi, sau poliţişti şi poliţişti de frontieră, întregul segment de menţinere a ordinii publice fiind coordonat şi gestionat de către Poliţie.

Furturile de pe plajă au scăzut cu 19% faţă de perioada similară a anului trecut, cele din auto cu 12,5%, iar cele din buzunare şi genţi cu 75%.

domeniu: