Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ludovic Orban: 'Îmi pare rău pentru orice membru care părăseşte PNL'

Preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la un post de televiziune privat, că regretă fiecare membru care "părăseşte" Partidul Naţional Liberal, dar a subliniat că "orice organizaţie trebuie să se despartă de aceia care îi fac rău", informează AMOS News.

"Îmi pare rău pentru orice membru care părăseşte PNL, dar, din păcate, decizia nu a fost decizia noastră, ci a celor care au încălcat statutul, codul etic şi au crezut că atacând, la televizor zi de zi, săptămână de săptămână, vor face bine partidului. Decizia trebuie luată pentru că (...) orice organizaţie trebuie să se despartă de aceia care îi fac rău", a declarat Orban.

PNL s-a reunit sâmbătă la Cluj-Napoca, unde se desfăşoară Delegaţia Permanentă a partidului. Pe ordinea de zi a reuniunii se află şi discutarea situaţiilor deputaţilor Cristian Boureanu, Raluca Turcan, precum şi cazul omului de afaceri Dinu Patriciu.

domeniu: 
categorie: