Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

'Luna amară' are un nou chitarist

Trupa clujeana ‚Luna amară’, mult oropsită de tentativele de cenzură, după cum s-au plâns membrii acesteia pe parcursul anilor precedenţi, are un nou chitarist. Noul membru al trupei ‚Luna amară’ se numeşte Vali Deac, este elev în clasa a-XII-a şi a mai făcut parte din trupa ‚Siaj’.

Vali Deac îl va înlocui la Luna Amară pe Petru Gavrilă. Cei de la Luna Amară l-au ales, fără să ştie că Vali a fost chiar elevul lui Gavrilă. Preselecţia s-a desfăşurat timp de aproape două săptămâni, printre candidaţi aflându-se chitarişti de vârste diferite şi din oraşe ca Bucureşti, Sighişoara ori Constanţa. Băieţii din formaţie i-au supus pe aspiranţi la două probe: să interpreteze câteva piese din repertoriul Luna Amară, plus un ''test de spontaneitate''.

Chiar dacă este un an important pentru Vali Deac, prin apropierea bacalaureatului şi admiterii în facultate, acesta este totuşi sigur că se va descurca în rolul de chitarist. Vali va debuta în concert alături de Luna Amară pe 29 ianuarie, la Bucureşti.

domeniu: 
categorie: