Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

'Luna ambasadorilor' la Tulcea

De la inceputul lunii septembrie a demarat in judetul Tulcea un program ambitios, in premiera la nivel national, LUNA INTEGRARII EUROPENE SI EURO-ATLANTICE, o suita de evenimente importante, derulate sub egida Prefecturii si a prefectului judetului, dl Ion Vargau, program care se va finaliza in prima saptamana a lunii octombrie. Luna se poate intitula cu usurinta si luna ambasadorilor. Astfel ca
la Tulcea vor sosi in intervalul de timp ramas Excelentele Lor, Ambasadorii
Coreei de Sud, Marii Britanii, Austriei, Danemarcei, Uniunii Europene!
Programul cuprinde si organizarea unei serii de conferinte,
seminarii, expuneri realizate de reprezentanti ai agentiilor internationale
finantatoare, fundatii europene de renume, Ministerul Afacerilor Externe,
implementarea de proiecte cu asistenta financiara bilaterala si cu finantari
din partea unor fundatii recunoscute pe plan international.

domeniu: 
categorie: