Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

MAE reduce 50 de posturi pentru Europa de Vest

Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, a declarat astăzi că a decis reducerea sau vacantarea a 55 de posturi pentru Europa de Vest, ca măsură de restricţie bugetară.

Cristian Diaconescu a anunţat că MAE încearcă să facă economii prin reducerea personalului. Din totalul de 55 de posturi, 3 sunt pe plan local, restul făcând parte din personalul tehnic al corpurilor diplomatice.

Diaconescu a ţinut să precizeze că doreşte menţinerea corpurilor diplomatice aflate în Asia, deoarece, cu ajutorul acestora, s-a reuşit finalizarea proiectului Nabucco. 

Referitor la întâlnirea cu premierul Emil Boc, pe tema restricţiilor financiare, Diaconescu a precizat că vor încerca "găsirea unor soluţii pentru restricţii, dar cu păstrarea eficienţei intacte".

Lucian Negrea

domeniu: 
categorie: