Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Magistraţii maramureşeni au mai arestat doi traficanţi de droguri

Judecătorii de la Tribunalul Maramureş au emis mandate de arestare pentru încă două persoane. Măsura a fost luată la propunerea ofiţerilor de la Centrul Zonal pentru Combaterea Crimei Organizate şi Antidrog din Cluj. Poliţiştii clujeni susţin că ar fi dat de urma unei reţele de traficanţi de droguri care opera din Olanda până în Malaezia. Arestările au intervenit după ce săptămâna trecută poliţiştii clujeni au reuşit să îl aresteze în flagrant pe un maramureşean care încerca să vândă 1.000 de pastile de Ecstasy.

Cei doi arestaţi de ieri sunt fraţi iar numele lor sunt Ovidiu Pop şi Călin Pop. Aceştia au fost prinşi în timp ce încercau să vândă 5.000 de pastile de Ecstasy, în valoare de 45.000 de euro. Cei doi au aruncat drogurile şi au încercat să fugă atunci când i-au văzut pe poliţişti.

Săptămâna trecută, într-un restaurant din Baia Mare, poliţiştii au mai arestat un bărbat care avea asupra lui 500 de pastile de Ecstasy. Acasă la el au mai fost descoperite alte 500 de pastile. Tânărul se numeşte Claudiu Remus Berinde. Acesta a primit drogurile din Olanda, ţară în care lucra de doi ani.

domeniu: 
categorie: