Manowar pregăteşte o noua saga rock

Trupa Manowar are în plan o vară pe măsura renumelui de “kings of metal”: un nou album - “Asgard Saga” -  ce va cuprinde în premieră o piesă înregistrată în 16 limbi şi un tur de forţă al celor mai tari festivaluri rock europene. Pe 5 Iulie, Manowar va fi headlinerul B’ESTFEST AFTERSHOCK, înainte ca trupa să-şi încheie turneul european cu propriul festival, Magic Circle, ajuns deja la ediţia a treia.
Line-up-ul B’ESTFEST AFTERSHOCK îi va mai include pe HolyHell, Trooper, Thunderstorm, Nexus şi Ulytau.

Alături de B’ESTFEST AFTERSHOCK, Manowar va fi vara aceasta cap de afiş la festivalurile PROVISSIROCK 2009 (Finlanda), HELLFEST (Franţa), METALWAY FESTIVAL (Spania), NORWAY ROCK FESTIVAL (Norvegia). Turneul va culmina cu Magic Circle Festival III, în Loreley, Germania, unde Manowar va prezenta în premiera piesa “Father”, compusă în 16 limbi diferite, special pentru fanii din întreaga lume. “Realizarea acestei piese a fost un proces extrem de dificil şi sunt foarte mândru de rezultatul final. Privesc piesa ca pe un cadou pe care Manowar îl face lumii, este o modalitate de a ajunge mai aproape de fanii noştri, folosind chiar limba lor. De fapt, foarte mulţi fani ne-au ajutat la traducerile piesei şi mi-au corectat pronunţia. Oricum, ce este însă important este că pasiunea care ne-a inspirat să încercam acest lucru este prezentă în fiecare dintre variantele piesei, indiferent de limbă”, a declarat solistul Eric Adams. “Father” va fi inclusă pe noul album de concepţie al trupei, “Asgard Saga”, material inspirat din legendele mitologiei nordice despre zeul Thor, pentru care Manowar a colaborat cu celebrul autor german de literatura fantastica Wolfgang Hohlbein.

Oferit de Romtelecom şi susţinut de Alto şi Dacia, festivalul B’ESTFEST se va desfăşura vara aceasta în perioada 1-5 Iulie, la Romexpo. Pe lângă Manowar, afişul B'ESTFEST 2009 va mai cuprinde nume precum The Killers, Moby, Motorhead, Franz Ferdinand, Orbital şi Santana, lista tuturor artiştilor confirmaţi până în prezent fiind disponibilă pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro. Biletele pentru Ziua Zero şi biletele de o zi ( 130 lei până pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului şi la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei şi 150 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă), precum şi abonamentele pentru 2, 3 şi 4 Iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în Diverta.

domeniu: 
categorie: