Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Marmota care învelea ciocolata în staniol, subiect de Bac

Prima probă din examenul de Bacalaureat a adus satisfacţii majorităţii candidaţilor. Din cei 5.120 de candidaţi înscrişi la această probă în jud. Braşov, doar 26 au fost declaraţi respinşi. Unul dintre puncte cuprindea un text la prima vedere care nu a fost cuprins în manualul de limba română. Se pare că specialiştii care au creat astfel de subiecte nu au dus lipsă de imaginaţie. Multe dintre subiectele „servite” elevilor cuprindeau texte nostime, interesante. Unele dintre ele au fost desprinse din reclamele TV realizate pentru anumite produse sau servicii. Până şi binecunoscuta marmotă care învelea ciocolata în staniol a devenit subiect de Bacalaureat, în unul din textele copiate după reclama la ciocolata elveţiană.

În ceea ce priveşte serviciile, unul dintre subiecte suna astfel: „Noi vă oferim casă pe pământ cu plata pe lună”, propoziţie desprinsă dintr-o binecunoscută reclamă la credite bancare. Acestea sunt numai câteva dintre exemple.

domeniu: