Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Marşul UCM nu a fost aprobat de IJP Mureş

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Mureş nu a aprobat desfăşurarea marşului de protest iniţiat de Uniunea Civică Maghiară (UCM) în legătură cu starea drumurilor din judeţ.
Filialele din Mureş şi Harghita ale UCM îşi propuseseră să organizeze, joi, proteste pentru a atrage atenţia cu privire la starea dezastruoasă a drumurilor din cele două judeţe.

În judeţul Mureş, marşul de protest ar fi urmat să se desfăşoare pe Drumul European E60, pe ruta Bălăuşeri – Vânători.

Serviciul Poliţiei Rutiere a refuzat, însă, să aprobe desfăşurarea marşului de protest, pe motiv că, la sfârşit de săptămână, E60 este cea mai aglomerată arteră rutieră care tranzitează judeţul.

Pe de altă parte, preşedintele UCM Mureş, Berekmeri Sándor, a declarat că reprezentanţii Poliţiei Rutiere l-ar fi invitat, joi, să negocieze împreună cu directorul de la Drumuri Naţionale, o altă zi în care ar putea fi organizat marşul de protest.

domeniu: 
categorie: