MEC, prezent la aniversarea celor 13 ani de la infiintarea S.C. CONPET

20 noiembrie 1990 - I.T.T.C. se transforma în societate pe actiuni cu denumirea S.C.CONPET SA, in baza HG nr. 1213/1990. 22 ianuarie 1991 - S.C. CONPET S.A se înregistreza la Registrul Comer-tului Prahova, data de la care functioneaza ca societate comerciala.

Odata cu sosirea zilei de 22 ianuarie, pentru salariatii CONPET este vreme de sarbatoare ... este aniversarea societatii lor.

Semnificatia acestei zile este legata de data la care, în anul 1991, CONPET s-a înregistrat la Registrul Comertului Prahova ca societate comerciala, urmasa a fostei Intreprinderi de Transport Titei prin Conducte (I.T.T.C.), fiind prima societate constituita în sectorul petrolier.

In istoria de peste un secol a activitatii de transport titei si produse petroliere prin conducte, înfiintarea societatii comerciale CONPET S.A., la 22 ianuarie 1991, a fost un moment important, un moment de rascruce ce a marcat evolutia ulterioara a acestei activitati.

“ZIUA SOCIETATII” - este o sarbatoare traditionala a conpetistilor, un eveniment care an de an reuneste fosti si actuali salariati ai CONPET S.A., oficialitati din cadrul Ministerului Economiei si Comertului si reprezentanti ai autoritatilor locale pentru ca împreuna, toti cei care au contribuit la realizarile acestei firme sa se bucure de rezultatele obtinute.

Aceasta aniversare este pentru angajatii CONPET, distribuiti în toata tara, un prilej de a se cunoaste mai bine, de a strânge legaturile în cadrul unei ECHIPE care actioneaza în aceeasi directie - eficientizarea afacerii.

domeniu: 
categorie: