Meciul România-Germania, la Timişoara?

Dan Ioan Şipoş, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, i-a transmis, ieri, o scrisoare oficială preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, prin intermediul căreia îi prezintă acestuia atuurile Timişoarei pentru ca meciul de referinţă România-Germania să se desfăşoare pe “Dan Păltinişanu”, anunţă biroul de presă al CJT.
Liderul timişean precizează, încă din debutul scrisorii, că “spiritul zonei, dăruirea suporterilor şi condiţiile tehnice ale stadionului sunt o garanţie că meciul va întruni toate reperele unei competiţii internaţionale”. Dan Ioan Şipoş mai menţionează că nocturna, vestiarele, gazonul, tribunele, toate sunt la standarde cerute de FRF, iar cei 40.000 de spectatori prezenţi, de fiecare dată, la meciurile echipei Poli AEK Timişoara merită un spectacol de gală al balonului rotund.

În finalul scrisorii, liderul CJT îi adresează lui Mircea Sandu rugămintea de a face demersurile următoare, pentru ca fluierul de început al partidei România-Germania să se audă pe “Dan Păltinişanu”.

domeniu: 
categorie: