Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Medicii de familie vor da în judecată CNAS, dacă nu îşi primesc banii

Medicii de familie vor acţiona în instanţă Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), pentru că nu şi-au primit banii pe lunile iunie şi iulie. "Dacă în termen de 10 zile medicii de familie nu îşi vor primi banii de la casele judeţene de asigurări, vom apela la Comisia de arbitraj şi, dacă iar nu se rezolvă nimic, vom acţiona în instanţă CNAS şi vom fi nevoiţi să reziliem contractele pe care le avem cu Casa", a declarat, preşedintele Societăţii Naţionale de Medicină de Familie, dr. Rodica Tănăsescu.

Potrivit reprezentanţilor medicilor de familie, dacă medicii vor rezilia contractele cu casele de asigurări de sănătate, ei nu vor mai putea elibera reteţe compensate, iar serviciile medicale vor fi contra cost.

"Un medic de familie, care are 2.000 de pacienţi înscrişi, primeşte lunar de la Casă în jur de 8.000 de lei, din care trebuie să plătească utilităţile, asistenta, paza, femeia de serviciu, carnet de reţete, materiale sanitare, dezinfectant şi multe altele", a explicat Rodica Tănăsescu.

domeniu: 
categorie: