Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mesajul premierului Călin Popescu Tăriceanu cu prilejul Anului Nou

''Cetateni ai Romaniei
Dragi romance si romani,

Trecerea in Noul An reprezinta pentru toti prilejul de a impartasi alaturi de cei dragi, bucuria, speranta si increderea unui nou inceput. Stiu ca pentru unii dintre dumneavoastra anul care se incheie a fost unul dificil. Vreau insa ca aceasta perioada grea din ultimii ani sa se incheie acum. Imi doresc ca 2005 sa fie inceputul unei vieti prospere pentru toti cetatenii tarii. '' ''Suntem o natiune puternica, avem nevoie de o economie puternica. Si eu, impreuna cu guvernul pe care il conduc, o vom face.

Vrem sa fiti mandri ca sunteti romani. Vrem sa fiti prosperi. Vrem sa traiti bine. Vom face tot ce ne sta in puteri pentru ca in anii care vin sa traiti, cu totii, din ce in ce mai bine.

In Noul An va doresc sa fiti sanatosi, sa va ocoleasca grijile si necazurile, sa aveti parte de multe bucurii, de dragostea familiei si a prietenilor.

Va transmit, in numele meu personal si al guvernului pe care il conduc, cele mai calde ganduri.

La Multi Ani! ''

domeniu: 
categorie: