Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Micii deţinuţi craioveni au marcat 1 Decembrie prin cântece patriotice

30 de minori de la Penitenciarul de Minori si Tineri Craiova au susţinut miercuri un program literar muzical, organizat cu ocazia Zilei Naţionale a României. În cadrul programului intitulat “1 Decembrie- Zi Măreaţă”, minorii talentaţi din penitenciar au recitat poezii şi au interpretat cântece patriotice, dedicate evenimentului istoric de la 1918.

Manifestările au fost deschise cu intonarea imnului de stat al României, apoi a fost rostit cuvântul de deschidere, iar un profesor de istorie din cadrul Penitenciarului a prezentat semnificaţia Zilei de 1 Decembrie.

De 1 Decembrie, cei 224 de minorii şi tinerii care sunt încarceraţi la această dată în Penitenaiarul de Minori şi Tineri Craiova, beneficiază de un “meniu de sărbătoare”.

Potrivit ofiţerului de Relaţii Publice al PMT Craiova, Virgil Ciotâr, meniul oferit deţinuţilor de 1 Decembrie este peste norma obişnuită, atât calitativ cât şi cantitativ.

domeniu: 
categorie: 
Autor: