Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mii de carnete de membru PSD Suceava distribuite înaintea alegerilor preliminare

PSD-iştii suceveni s-au înmulţit acum în preajma alegerilor preliminare din partid, alegeri în urma cărora vor fi desemnaţi candidaţii pentru Parlament la scrutinul din noiembrie. Sunt semnale potrivit cărora mai mulţi PSD-işti suceveni înscrişi în competiţia internă au adus în partid sute de noi membri tocmai pentru a-şi asigura un vot favorabil la alegerile interne din 5 septembrie.

Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, nu a exclus faptul ca în această perioadă partidul să fi înregistrat o creştere a efectivului apreciind aceasta ca un lucru perfect normal.

Mîrza a precizat totuşi că în ultimul timp au fost eliberate circa 5.000 de carnete de membru PSD însă pentru persoane care erau înscrise mai demult în partid şi care nu au intrat încă în posesia legitimaţiilor.

''Eu nu ştiu cîţi s-au înscris în plus în partid. S-au eliberat carnete pentru a le înmîna celor care nu aveau. La un moment dat din 20.000 de membri numai 15.000 aveau carnete de membru şi acum s-au dat restul de 5.000. Că s-ar fi primit şi membri noi de partid nu mi se pare nimic anormal'',a declarat Mîrza.

Preşedintele PSD Suceava a menţionat că pe 5 septembrie vor putea vota la alegerile preliminare doar acei membri înscrişi în partid pînă la data de 26 august, asta ca urmare a unei hotărîri a Consiliului de Coordonare al PSD.

''E o competiţie internă şi sigur că cel mai cunoscut şi cel care a realizat mai multe lucruri pentru populaţia judeţului Suceava va avea vot majoritar şi se va situa pe listele parlamentare'', a spus şeful social- democraţilor suceveni.

În competiţia internă din PSD Suceava s-au înscris nu mai puţin de 30 de candidaţi, din care 21 vizează Camera Deputaţilor, iar 9 Senatul. Printre concurenţii de la Senat se numără preşedintele executiv al PSD, Octav Cozmîncă şi şeful Comisiei de politică externă a Senatului, Ghiorghi Prisăcaru, iar printre cei de la Camera Deputaţilor, actualul secretar al camerei inferioare a Parlamentului, Tudor Mohora, secretarul general al Guvernului, Eugen Bejinariu (de loc din comuna suceveană Zamostea), precum şi deputaţii în exerciţiu Ioan Stan şi Dorel Petru Crăciun.

domeniu: 
categorie: