Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ministrul Justiţiei faţă în faţă cu magistraţii

Ministerul Justiţiei a participat, marţi, prin ministrul Cătălin Predoiu şi secretarul de stat Lidia Barac, însoţiţi de personal de specialitate din cadrul ministerului, la dezbaterea publică organizată de Asociaţia Magistraţilor din România pe marginea proiectului legii privind unele măsuri pentru accelerarea judecăţilor.

Ministerul va continua să dialogheze cu orice asociaţie profesională pe marginea proiectelor sale, pentru a evalua soluţii de îmbunătăţirea acestora.

 
De asemenea, Ministerul Justiţiei va continua să susţină proiectul legii privind unele măsuri pentru accelerarea judecăţilor, drept una dintre măsurile care au ca scop scurtarea duratei proceselor şi modernizarea procedurilor.

 „Dialogul cu magistraţii pe marginea acestui proiect a fost iniţiat încă din ianuarie 2010 şi a continuat în diverse forme până la adoptarea acestuia de către Senat. Am observat din luări de poziţie publice că se doreşte de către Asociaţia Magistraţilor din România continuarea acestui dialog şi am considerat că este potrivit să dăm curs acestei solicitări. Dacă se vine cu idei bune, suntem gata să le primim în continuare. Sperăm ca în viitoarele dezbateri, să acţionăm cu toţii la fel de rapid”, a declarat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

domeniu: 
categorie: