Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Minoră din Sighişoara violată de un recidivist

În data de 29.12.2002, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Sighişoara a fost sesizat verbal de către G.A. de 14 ani, elevă, din localitate, că în 28.12.2002, în jurul orelor 22.00, a fost victima infracţiunii de viol. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în timp ce se deplasa pe stradă, a fost acostată de un individ necunoscut, a condus-o în locuinţa sa din Sighişoara şi a întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei sale, fiind supusă şi la perversiuni sexuale.
A doua zi, profitând de faptul că autorul a adormit, a părăsit locuinţa şi a reclamat cele întâmplate la poliţie.
S-a reuşit identificarea şi reţinerea autorului în persoana lui Ionaş Albert, de 28 ani, fără ocupaţie, recidivist, domiciliat în municipiul Sighişoara, care este cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, act sexual cu un minor şi perversiuni sexuale.

domeniu: 
categorie: