Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mircia Gutău (PDL): Nu se mai poate ca dimineaţa PSD să ne pupe pantofii, iar seara să ne înjure

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău (PDL), se declară nemulţumit de comportamentul PSD în cadrul coaliţiei de guvernare. El a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că va dezbate această problemă în viitoarea şedinţă a BPN. "În condiţiile în care continuă să ne atace şi nu se înhamă la programul de guvernare sunt liberi să plece, din punctul meu de vedere. Nu se mai poate ca dimineaţa să ne pupe pantofii, iar seara să ne înjure", a spus Gutău într-o conferinţă de presă. 

domeniu: 
categorie: