Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

'Moldova Suverană': Patriciu, posibil contracandidat al lui Băsescu

Editorialistul publicaţiei proguvernamentale de la Chişinău, "Moldova Suverană" notează că primul ministru român, Călin Popescu Tăriceanu, nu este un adversar uşor de înfrânt, "datorită pragmatismului politic şi înscrierii perfecte a acţiunilor sale în termeni strict constituţionali".

El consideră că preşedintele executiv al Rompetrol Group a încheiat o "afacere colosală" cu KazMunayGaz, care l-ar fi "năucit" pe şeful statului român. "În afară de faptul că este convenabilă şi Europei, îl execută pe Băsescu şi îi demontează toate acuzele pe care i le-a adus lui Patriciu", se afirmă în materialul respectiv, adăugându-se că "tranzacţii la astfel de proporţii nu se încheie decât pe baze absolut legale".

"Moldova Suverană" speculează lupta de la Bucureşti dintre principalii actori ai scenei politice, sugerând că omul de afaceri Dinu Patriciu ar putea fi un contracandidat redutabil pentru actualul şef al statului român.

domeniu: 
categorie: 
Autor: