Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Monica Macovei: ' Trebuia să vedem voinţa partidelor de a lupta cu corupţia'

Ministrul Justiţiei, Monica Macovei, a declarat, după votul final din Camera Deputaţilor privind proiectul de lege care reglementează organizarea şi funcţionarea ANI, că a decis să nu solicite retragerea.
'Astăzi, după votul final, am decis să nu solicit retragerea pentru că este momentul să vedem care este adevărata voinţă a partidelor din Parlament în lupta împotriva corupţiei, care a fost şi promisiune electorală pentru toate partidele.', a declarat ministrul justiţiei.

Monica Macovei a mai spus că 'Modul în care va trece acest proiect prin Parlament, respectiv prin Senat, şi forma finală în care va fi adoptat va arăta, practic, dacă într-adevăr există voinţă reală de luptă cu corupţia şi este un test de responsabilitate pentru fiecare parlamentar în parte şi fiecare partid politic.'

domeniu: 
categorie: