Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Monopolul programului Cornul şi Laptele, spart în judeţul Cluj

Consiliul Judeţean Cluj a stabilit noile firme care vor asigura hrana elevilor din clasele I-IV în cadrul programului guvernamental Cornul şi Laptele. Pentru prima dată, furnizorii nu mai au un regim de monopol la nivelul judeţului. Clujul a fost împărţit în trei zone de distribuţie. Pentru lapte, licitaţia pentru toate zonele a fost câştigată de firma Napolact, care a oferit un preţ de 4.621 de lei pentru un pahar cu lapte de 200 de mililitri.

Pentru aprovizionarea cu cornuri a şcolilor din zona Cluj-Napoca-Huedin, licitaţia a fost câştigată de firma Vel Pitar, care a oferit un preţ de 1.820 de lei pentru un corn de 80 de grame.

Pentru zonele Dej-Gherla şi Turda-Câmpia Turzii, licitaţia a fost câştigată de firma Sompan Dej, care a oferit un preţ de 1.849 de lei pentru un corn de 80 de grame, Sompan era până acum singurul distribuitor de cornuri din judeţ prin programul Cornul şi Laptele.

Printre acţionarii firmei se regăseşte şi deputatul PSD Alexandru Lăpuşan, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Văcăroiu.

domeniu: