Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

NBA: Goana dupa bani

De la 1 iulie, echipele din NBA pot incepe negocierile cu jucatorii liberi de contract, multi dintre acestia folosindu-se de anumite clauze contractuale in speranta de a obtine o marire de salariu. Cu toate acestea, nici un contract nu poate fi semnat mai devreme de 12 iulie, informeaza AMOS News. Ben Wallace, Peja Stojakovic, Jason Terry sau Sam Cassell sunt numai cativa dintre jucatorii care spera sa obtina o marire de salariu sau posibilitatea de a evolua pentru o echipa cu sanse la castigarea titlului NBA. Este momentul in care managerii generali ai fiecarei echipe trebuie sa faca cea mai buna mutare. Fiecare an a avut parte de contracte nejustificat de mari acordate unor jucatori care nu au confirmat, astfel incat o decizie pripita poate duce la mari pierderi pe viitor.

Totodata, rolul agentilor fiecarui jucator devine mai important decat oricand, ei fiind cei care pot creste considerabil pretul si valoarea clientilor pe care ii reprezinta. Este si motivul pentru care Ben Wallace l-a angajat recent pe Arn Tellem, unul dintre cei mai respectati agenti.

Cvadruplu castigator al trofeului "Jucatorul defensiv al anului" in ultimii 5 ani, Wallace a mentionat ca doreste sa ramana in continuare la Detroit Pistons. Neajungerea la un numitor comun (salariul dorit plus un rol mai important in ofensiva echipei) ar putea duce insa la destramarea unei echipe ce a fost considerata multa vreme drept cea mai buna din NBA in ultimul sezon.

domeniu: 
categorie: 
Autor: