Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Negoiţă (PDL): Eu mă bucur extraordinar de mult să fiu coleg cu Teo Trandafir

Vicepreşedintele PDL Liviu Negoiţă a declarat, miercuri, că Teo Trandafir "este o personalitate, un om deosebit, una dintre cele mai bune oferte care s-au făcut în ultima perioadă ca şi candidatură în spaţiul public".

"Se poate ajunge la o candidatură pe acordul Biroului Permanent Naţional atunci când discutăm de personalităţi de excepţie şi Teo Trandafir este o personalitate de excepţie. Şi atunci nu ar trebui să mai facă nu ştiu ce muncă în nu ştiu ce organizaţie", a explicat Liviu Negoiţă, la Realitatea FM cum realizatoarea TV a ajuns să candideze pentru PDL fără a fi activat în partid înainte.

 "Eu mă bucur extraordinar de mult să fiu coleg cu Teo Trandafir", a spus liderul PDL.

Negoiţă a spus că motivaţia pentru care aceasta a dorit să candideze pentru un loc de deputat în Parlamentul României este ceea ce ar trebui să-i determine pe toţi românii de bună credinţă, adică "să schimbe lumea politică din interior şi să facă ceva pentru semenii lor".

"Nu cred că este un om care să meargă după putere, după nu ştiu ce avantaje", a arătat el.

"Noi suntem la guvernare şi avem o majoritate nu foarte confortabilă, (....) iar Teo Trandafir, dacă va dobândi această demnitate în colegiul 19, ştie că poate să-şi promoveze un proiect de lege care să şi treacă prin Parlamentul României. Pe ea o interesează ca proiectele pe care îşi întemeiază programul de candidatură să şi poată deveni realitate", a dezvăluit Negoiţă "oferta" făcută făcută de PDL.

Teo Trandafir, realizator TV, este candidatul PDL pentru un loc de deputat în colegiul 19 din sectorul 4, din Capitală. Teo şi-a depus astăzi candidatura la BEM.

Teo Trandafir a mers la BEM însoţită de preşedintele organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu.

Alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 vor avea loc pe 25 aprilie, iar campania electorală va începe în 10 aprilie.

Locul din Colegiul 19 a fost vacantat ca urmare a demisiei Danielei Popa (PC) din Parlament.

domeniu: 
categorie: