Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Nepoata Noricăi Nicolai a dat declaraţii la Parchet

Anca Haneş, nepoata Noricăi Nicolai, a fost audiată, astăzi, aproximativ o oră, la Parchetul General, în cadrul verificărilor pe care anchetatorii le fac în urma incidentului din Senat, de la sfârşitul lunii aprilie, când aceasta ar fi votat în locul senatorului liberat Şerban Strătilă. Anca Haneş a refuzat, atât la intrarea, cât şi la ieşirea de la Parchet, să ofere vreun detaliu despre audierea sa, informează AMOS News. Conform unor surse judiciare, anchetatorii i-au prezentat caseta “incriminatoare”, iar Anca Haneş a dat o declaraţie scrisă despre momentul respectiv.

În şedinţa din 26 aprilie a Senatului, Anca Haneş a intrat în sala plenului însoţind-o pe Norica Nicolai şi s-a aşezat în bancă alături de aceasta, pe locul rezervat senatorului Strătilă.

Rămasă singură, la momentul votului la o iniţiativă legislativă, aceasta a putut fi văzută din zona rezervată presei manevrând aparatul de vot al lui Şerban Strătilă. Cartela i-a fost predată apoi senatorului Theodor Meleşcanu de către Anca Hodoş, care a remarcat faptul că a fost filmată.

După acest incident, două asociaţii au formulat plângere împotriva senatoarei Norica Nicolai la Parchetul General. Anca Hodoş este consilier juridic la Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Nepoata Noricăi Nicolai a dat, luni, la Parchetul instanţei supreme, o declaraţie în cazul verificărilor de incidentul din şedinţa Senatului în care ar fi votat în locul unui parmamentar, totodată ea vizionând caseta video a şedinţei din 26 aprilie.

domeniu: 
categorie: