Nicolai: Traian Băsescu face cu propriul lui copil un exerciţiu electoral

Vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai, consideră că preşedintele Traian Băsescu face un experiment cu EBA, să vadă cât mai valorează numele lui în România.

„Traian Băsescu face cu propriul lui copil un exerciţiu electoral. Vrea să vadă cât mai valorează în România numele Băsescu şi o trimite pe biata fată, o chinuie. E greu pentru ea, săraca, să înveţe pe dinafară nişte lucruri pe care le spune papagaleşte”, a declarat Norica Nicolai, ce menţionează, în mod ironic, faptul că o parte din costurile campaniei Elenei Băsescu sunt suportate de sora ei, Ioana.

„Cred că dă bani sora-sa din vânzări anterioare. Sunt convinsă că această campanie (a EBA –n.r) se face pe banii PDL şi poate că o mai ajută şi angajatorul, Luxten. Nu plăteşte ca să se pună pe stâlpi şi probabil că restul sumelor de bani sunt primite de la partid şi de la sponsori privaţi”, a adăugat Nicolai, menţionând, totuşi, că EBA „categoric are şanse să ajungă europarlamentar”.

„Toate secţiile de votare au normă de câte 10 voturi pentru EBA, e sigur ce vă spun”, a afirmat Nicolai.

Norica Nicolai a făcut o vizită în Bistriţa-Năsăud şi a trecut şi pe la Centrul Lacrima de la Unirea, o şcoală pentru copii cu nevoi speciale, precizând că ea se ocupă şi de un centru de protejare a copiilor străzii.

Cristian Nicolau

domeniu: 
categorie: