Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Nicolas Mateescu Matte a mulţumit României pentru nominalizare

Laureatul „Edward Warner” pentru aviaţie, profesorul Nicolas Mateescu Matte, a mulţumit României pentru nominalizare şi a declarat că este mândru de originea sa română. 

In seara de 28 septembrie 2010 a avut loc decernarea premiului Edward Warner, cea mai inalta distinctie mondiala pentru aviatia civila, echivalentul unui Premiu Nobel pentru activitati de elita in acest domeniu.
 Profesorul Nicolas Mateesco Matte, de origine romana, nascut la Craiova, a fost premiat cu aceasta distinctie la venerabila varsta de 97 de ani. In ciuda vremii neprielnice, Profesorul Matte a onorat ceremonia de decernare. In prezenta a peste 1000 de persoane din cele 190 de tari participante la Adunarea Generala OACI premiul i-a fost inmanat de Presedintele ICAO, Roberto Kobeh Gonzales, alaturi de Secretarului General OACI, Raymond Benjamin,al Ministrului Transporturilor Canada, domnul Chuck Strahl, domnul Constantin Dascalu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Catalin Cotrut, Reprezentant al Romaniei in Consiliul OACI si  Catalin Radu, Director General al Aviatiei Civile.

 

domeniu: 
categorie: