Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Nouă lansare de navă la şantierul naval severinean

Cea de-a opta navă din acest an a fost lansată la apă, iar beneficiarul ei este din Olanda. Navaliştii severineni au lansat la apă cea de-a opta navă din acest an. ’Speelman’ este un tanc fluvial de transport produse chimice, de aproximativ 4.000 metri cubi, are o lungime de 110 m, o lăţime de 11,4 m şi înălţimea la puntea principală de 5,6 metri. Vasul a fost construit în aproape cinci luni, pentru o companie olandeză. ’Nu este diferită cu nimic faţă de celălalte. Este tot un tanc chimic, doar că fiecare navă are un sistem de construcţie aparte, în funcţie de beneficiarul ei’, a declarat Dumitru Ciortan, directorul tehnic al Şantierului Naval Severnav din drobeta Turnu Severin.

Navaliştii de la Severnav mai au de lansat până la sfârşitul acestui an alte şapte nave, toate avînd ca beneficiar aceeaşi ţară, Olanda.

domeniu: 
categorie: