Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Noul preşedinte al PSD Mediaş (SB) candidează la Senat

Viorel Arcaş, noul preşedinte al PSD Mediaş (SB) candidează la Senatul României. În 5 septembrie PSD va înregistra o premieră, prin faptul că toţi cei 11.000 membrii din judeţul Sibiu vor fi chemaţi să îi aleagă pe cei care vor intra în cursa pentru fotoliile de parlamentar. Pentru Camera Deputaţilor au fost validate un număr de 13 candidaturi, iar pentru senat un număr de 6.

Pe listele de candidaţi, municipiul Mediaş este reprezentat de Viorel Arcaş şi Radu Gheorghe pentru Senatul Romaniei, Maria Minea şi Ovidiu Barbălată pentru Camera Deputaţilor.

Pe listele PSD pentru Senat şi Camera Deputaţilor se regăsesc un număr însemnat de tineri şi femei, ca urmare a unei politici de înnoire promovată de partidul de guvernămînt. Astfel, în cazul judeţului Sibiu, 26% dintre candidaţi sunt femei, iar 31% sunt tineri sub 35 de ani.

domeniu: 
categorie: