O companie germană a investit peste 2 milioane euro la Lipova

Compania germană "Schneider&Oechsler International" a inaugurat o hală de producţie în Zona Industrială din oraşul arădean Lipova, după ce a investit peste 2 milioane de euro în construcţia unei fabrici de cablaje şi subansamble auto, informează corespondentul AMOS News. Fabrica de la Lipova va dispune în final de două hale de producţie, care se vor întinde pe o suprafaţă de 1,5 hectare, urmând să fie angajaţi aproximativ 200 de muncitori, în prima etapă.
La unitatea "Schneider&Oechsler International" din Lipova vor fi produse motoare electrice de mici dimensiuni, diferite subansamble şi cablaje electrice, mase plastice injectate, printre beneficiari urmând să fie şi concernul german Bosch.

Compania "Schneider&Oechsler International" a fost înfiinţată de firmele germane „A&Th Schneider“ şi "Oechsler", la începutul anului 2006. „Schneider“ produce subansamble, cabluri şi materiale plastice pentru domeniul auto, comunicaţii şi tehnică medicală şi are deschise unităţi în Germania şi Cehia. De asemenea, "Oechsler" este implicată tot în producţia de componente şi subansamble, în special din material plastic.

domeniu: 
categorie: 
Autor: