O româncă din Lugoj a fost desemnată Miss România USA

Prima editie a consursului de frumusete Miss Romania USA si-a desemnat castigatoarele in cadrul unui spectacol care a a avut loc duminica, 17 iunie, in Chicago.Spectacolul a fost organizat de Radio 27 Online si TV 27 online.

La proba finala au luat startul 10 concurente ce au avut de trecut  4 probe de concurs. Juriul a fost format din 7 membri , 4 personalitati ale industriei de entertainment americane (printre care si Miss Arizona 1998) si 3 reprezentanti ai diasporei romane, oamenii de afaceri Paul Marinescu , Relu Stan si actrita romanca Florina Petcu.  Dupa doua ore de concurs, juriul a deliberat si a desemnat castigatorele titlurilor Miss Congeniality, Miss Diaspora USA si Miss Romania USA. Diana Stiniguta in varsta de 18 ani a fost aleasa dubla castigatoare atat a titlului Miss Popularitate cat si a titlului Miss Diaspora USA 2007. Diana s-a nascut in Fagaras, are 18 ani, este eleva  si locuieste in prezent cu familia, in Detroit.

Marea castigatoare a serii si a titlului Miss Romania USA este Ana Sophia Marcu in varsta de 23 ani din Glenview Illinois . Ea s-a nascut  in Lugoj si este studenta la Psihologie anul 3. Cele doua castigatoare vor reprezenta diaspora romana din USA la concursul Miss Diaspora 2007 care va avea loc in cadrul Festivalului Romanilor de Pretutindeni de la Callatis, pe 17 iulie.

Sursa: Romanian Global News

domeniu: 
categorie: