Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

O romanca a supravietuit unui atac cu arme in Macedonia

Un macedonean si o bulgaroaica sint cercetati in stare de arest de autoritatile macedonene, in legatura cu decesul a trei angajate ale unui night-club in cursul unei lupte de strada, din care o romanca si o moldoveanca au scapat cu viata si au depus marturie. Relateaza site-ul novinite.com
Cele trei femei, dintre care doua imigrante bulgare in Macedonia, au murit in dimineata de vineri, in urma unei reglari de conturi intre bande inarmate, in apropiere de night-clubul din orasul Dobri Dol, unde lucrau ca animatoare. 
In urma cercetarilor politiei si a depozitiilor a doua martore, o romanca si o moldoveanca, bulgaroaica M.M a fost acuzata de trafic de persoane, ea fiind suspectata ca 'aproviziona' cu imigrante clandestine night-clubul lui Faruk Bavchari, proprietarul macedonean al localului, care a fost si el arestat. (RoNews)

domeniu: 
categorie: 
Autor: