Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Oameni fără acoperiş în Mediaş (SB)

Câteva zeci de familii spun că se vor muta în faţa Primăriei Mediaş (SB), dacă nu se va rezolva problema cazării. În Căminul de nefamilişti numărul 1 din Strada Aurel Vlaicu, din Mediaş există câteva zeci de familii care vor rămâne fără un loc de cazare.

După ce au rămas pe rând fără apă, gaz metan şi curent electric, oamenii au fost somaţi să părăsească clădirea întrucât aceasta a fost vândută.

Căminul aparţine societăţii Automecanica SA Mediaş şi a fost vândut recent unui alt proprietar, decalară o parte din cei cazaţi acolo.Deşi s-a încercat aflarea unei poziţii a administratorului clădirii şi respectiv a conducerii societăţii Automecanica, acest lucru s-a dovedit a fi imposibil. În condiţiile în care oamenii vor fi evacuaţi, ei sunt hotărâţi să se mute cu mic cu mare în faţa Primăriei Mediaş, până în momentul în care li se oferă o alternativă.

domeniu: 
categorie: