Obiecte pirotehnice, depistate de poliţişti

Peste 3.600 de petarde au fost confiscate din pieţe, de poliţiştii bihoreni în acţiune pentru sărbători liniştite – deţinătorii sunt cercetaţi penal.

La data de 27 Decembrie, poliţiştii bihoreni au continuat acţiunile pe raza municipiului Oradea şi în întreg Judeţul Bihor, pentru a verifica legalitatea desfăşurării operaţiunilor cu obiecte pirotehnice de către persoane fizice şi juridice, în preajma sărbătorilor de iarnă.
Astfel, poliţiştii i-au prins în flagrant, într-o piaţă din Oradea, pe G.C. de 40 de ani, G.D., de 31 de ani şi G.G., de 17 ani, toţi din municipiul Oradea, judeţul Bihor,având asupra lor 900 de petarde de tipuri diferite şi 21 de artificii interzise atât la deţinere, cât şi la comercializare.
Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, care au început urmărirea penală în cauză.
De asemenea, a fost depistat şi G.Ş., de 17 ani, în timp ce deţinea şi oferea spre comercializare 200 de petarde şi 12 artificii.
Într-o altă piaţă din Oradea au fost depistaţi G.G., de 22 de ani şi G.I., de 24 de ani, ambii din Municipiul Oradea, în timp ce comercializau 2.520 de petarde şi 30 de artificii interzise.
Obiectele pirotehnice interzise au fost ridicate în vederea confiscării, iar în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.
categorie: