Octavian Andronic a lansat volumul 'Anul 2000.Schimbarea schimbarii'

Duminica, 21 Noiembrie, la pranz, standul Editurii Semne-Artemis, de la Targul de carte Gaudeamus, gazduit de Romexpo a reunit un mare numar de vizitatori care au dorit sa fie martorii lansarii volumului de publicistica al jurnalistului Octavian Andronic

Personalitatea si opera autorului au fost evocate de catre prefatatorul editiei, istoricul Adrian Cioroianu, de jurnalistii Octavian Stireanu, Carol Roman si Ion Marin, precum si de editorul Stefan Dulu.

A fost subliniata valoarea de document pe care o capata aceasta originala reunire intr-un volum a editorialelor scrise pe parcursul unui an de referinta, care refac cursul evenimentelor din perspectiva unui observator atent la semnificatii si echilibrat in evaluarea acestora.

"Anul 2000. Schimbarea schimbarii. O cronologie comentata a mileniului III" este primul dintr-o serie de 11 volume in care se vor regasi editorialele, scrise zi de zi si publicate in editiile mai multor jurnale din tara de catre ziaristul care si-a inscris in CV fondarea primului ziar liber al Revolutiei - LIBERTATEA - precum si administrarea altor publicatii de marca, alaturi de remarcabile serii de comentarii la principalele canale de televiziune.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

domeniu: 
categorie: