Octavian Andronic şi-a sistat colaborarea cu SENSO TV

Octavian AndronicTimp de 6 luni, jurnalistul Octavian Andronic a susţinut, la canalul SENSO TV, un talk-show, intitulat 'Sensurile actualităţii'.

S-au perindat în această perioadă prin studioul improvizat din Bd. Unirii nr. 15 numeroase personalităţi ale vieţii publice care au dezbătut aspectele fierbinţi ale actualităţii.

Solicitat să explice motivele pentru care părăseşte o emisiune care s-a impus atenţiei publicului, realizatorul a declarat:

'Am pornit la drum cu încredere în proiectul lansat de Anca Vlad, de a construi o televiziune dedicată culturii şi civilizaţiei. În ciuda unor lipsuri de ordin material şi profesional existente la un post tânăr, am încercat să fac din această emisiune un reper de bun simţ şi de adecvare la o stare de normalitate spre care tindem cu îndârjire. M-am bucurat de sprijinul dezinteresat al invitaţilor care au tratat postul cu toată consideraţia, fără să ţină cont de faimă sau de audienţă. Din păcate, odată cu predarea managementului, de către patroana Anca Vlad, unui domn pe nume Călin Mocanu, declinul a devenit vertiginos. Postul şi-a pierdut rapid atu-urile de calitate în favoarea unui divertisment primitiv şi dubios care a împuţinat în mod dramatic numărul celor care-l urmăreau. Odată cu finalizarea contractului, am decis să renunţ la colaborarea cu cei care în acest moment nu fac altceva decât să conducă postul spre un faliment total, experimentând idei dubioase pe banii unui patron ce le-a acordat încrederea cu regretabilă uşurinţă.' (AMOS NEWS)

domeniu: 
categorie: