Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Octombrie a fost decretat 'luna curăţeniei'

Prefectul capitalei, Petre Botezatu Enescu, a anunţat astăzi că luna octombrie va fi pentru bucureşteni o lună în care vor trebui să participe activ la curăţenia oraşului. 'Scopul acestei acţiuni este determinarea instituţiilor publice să participe la campania curăţeniei de toamnă' a declarat prefectul, care a mai adăugat că pentru a se realiza obiectivele propuse 'trebuie să participe inclusiv cetăţenii la curăţarea spaţiilor publice'.
În această lună se vor face verificări ale nivelului de poluare, vor fi trimişi inspectorii de mediu pe teren pentru a depista posibilele nereguli, vor fi verificate şi degajate împrejurimile pieţelor de comercianţii care nu respectă prevederile legale.
Tot acum va fi verificată şi starea utilajelor de intervenţie pentru anotimpul rece şi se vor lua toate măsurile pentru ca primăriile să fie pregătite pentru perioada de iarnă.

Bogdan BÂRLIGA

domeniu: 
Autor: