Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ofertanţi pentru Daewoo Craiova

Compania Daewoo Automobile Craiova a primit mai multe oferte de cumpărare, susţin susrse din cadrul Ministerului Economiei.
Firma General Motors care a preluat în anul 2002 firma coreeană 'Daewoo Motor' nu s-a arătat până acum interesată de fabrica de la Craiova.

Surse din cadrul pieţei auto susţin că firma Renault ar putea fi interesată de uzina de la Craiova, însă nu este exclus nici ca marile grupuri de pe piaţă să cumpere uzine pentru a produce la Craiova componente sau chiar autovehicule sub marcă proprie.

domeniu: 
categorie: